'Svemogući' Bandić najavio svoj novi veliki pothvat

'Čovjek sam koji sve želi probati.

10.1.2012.
7:41
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka nižu uspjeh za uspjehom. Pobjede su već odavno postale uobičajena priča, i svima je jasno kako su Medvjedi u nekoliko godina od malog lokalnog hokejaškog kluba postali, usudili bismo se reći, ponajveći promotor Zagreba i Hrvatske.

No, ono što je u Hrvatskoj uvijek problem su financije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Raspodjela gradskog novca u sportu je teška tema, ali sigurno je da Medvjedi ne dobivaju onoliko koliko zaslužuju zbog promocije koju rade Zagrebu i Hrvatskoj. Učinit ću sve da im Zagrebačka i Hrvatska turistička zajednica daju neki novac", obećao je gradonačelnik Milan Bandić, te otkrio svoju novu veliku avanturističku želju.

"Čovjek sam koji sve želi probati. Kada gledam hokejaše Medveščaka, želim se i ja okušati u tome, da mi netko pokaže osnovne trikove hokeja", izjavio je 'svemogući' Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobio je brzi odgovor:

"Ako gradonačelnik to želi, mogu mu osobno pokazati osnove hokeja. Kada ga obučemo, zabundamo i stavimo mu kacigu na glavu, neće mu se moći ništa dogoditi ako i padne na led. Imao sam prošle godine Dalmatince koji su došli u Arenu i prvi put stali na led, pa su svi još živi", našalio se predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo