Švicarac popušta Ivici: 'Liječnici će reći svoje!'

Vodeći skijaš Svjetskog kupa, Švicarac Beat Feuz, ipak bi mogao propustiti subotnji veleslalom u Kranjskoj Gori budući da stanje njegova koljena nije zadovoljavajuće.

9.3.2012.
14:19
VOYO logo

Feuz se nakon treninga u četvrtak i petak u austrijskom Hinterreitu žalio na bol u koljenu koje ga muči već dulje vrijeme. Unatoč tome je odlučio putovati u Kranjsku Goru.

"Tek ćemo u subotu odlučiti hoću li nastupiti. Fizioterapeuti i liječnici će reći svoje", objasnio je Feuz. Švicarac, podsjetimo, ima 115 bodova više od Austrijanca Marcela Hirschera i 207 od našeg Ivice Kostelića koji se nakon oporavka od ozljede vraća utrkama upravo u Kranjskoj Gori. Ivica Kostelić prenio je dojmove s posljednjeg treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je dobro. Kao i obično, treba mi nekoliko vožnji da zagrijem koljeno i da bolovi nestanu. Snijeg je tvrd, no teško mi je reći što možemo očekivati u subotu jer na treningu veleslaloma nisam baš postigao dobre rezultate. Nadam se da mogu osvojiti bodove, a to bi bio dobar trening za nedjeljni slalom", kaže naš najbolji skijaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo