ŠOK I AGONIJA / Tragedija kakva se ne pamti: Mladi motociklist preminuo nakon pada na utrci, a 48 sati kasnije umrla i njegova majka

Image
Foto: Profimedia

'Šok i agonija za Willema Steemana koji se kao grom iz vedra neba u roku od 48 sati morao oprostiti od svog 22-godišnjeg sina i supruge'

14.10.2022.
21:36
Profimedia
VOYO logo

Eh, što ti je život! Mladi Victor Steeman (22) preminuo je nakon pada na utrci natjecanja FIM Supersport 300 World Championship u Portugalu.

Image
POČIVAO U MIRU /

Preminuo je sudionik Londonskog maratona: Kolabirao je na utrci

Image
POČIVAO U MIRU /

Preminuo je sudionik Londonskog maratona: Kolabirao je na utrci

Nizozemac je pao u 14. zavoju te je prevezen u bolnicu, no zbog teških ozljeda preminuo je nakon dva dana. I onda novi šok za obitelj Steeman. Talijanska Gazzettino piše kako je Flora van Limbeek (59) doživjela srčani udar i preminula unutar 48 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žena je preminula od iznenadnog srčanog zastoja i pronađena je mrtva u svom domu u Lathumu (Nizozemska)", prenose Talijani pisanja nizozemskih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je nešto čega se uvijek bojite kao roditelj motociklista, a sad se dogodilo. Naš Viktor nije uspio pobijediti u posljednjoj utrci. U ovim teškim trenucima i neizmjernoj boli iznimno smo ponosni da možemo reći kako je naš heroj, iako je preminuo, spasio pet ljudskih života donacijom organa. Užasno će nam nedostajati", objavila je Steemanova obitelji.

Willem Steeman, otac Victora i suprug Flore, u 48 sati ostao je tako bez svojih najmilijih. Prevelika je agonija zbog gubitka sina, koji je umro na stazi premlad, a sad još i smrt supruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nesreće koja se dogodila u subotu 8. listopada, tijekom utrke Supersport 300, Steemanovo stanje odmah se činilo vrlo ozbiljnim, nakon što ga je u glavu udario nedužni Jose Perez Gonzalez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Nizozemski vozač je odmah nakon tragičnog udara na stazi operiran, no stanje mu se nije popravilo i preminuo je.

"Dva dana kasnije i odlazak majke uzrokovan srčanim udarom. Unatoč hitnom dolasku pomoći, pokušaji reanimacije žene nisu bili dovoljni, zdravstveni radnici nisu mogli a da ne konstatiraju njezinu smrt. Šok i agonija za Willema Steemana koji se kao grom iz vedra neba u roku od 48 sati morao oprostiti od svog 22-godišnjeg sina i supruge", navode Nizozemci i Talijani u svojim pisanjima o ovom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo