U STILU KOSTELIĆA: / Mlada Amerikanka rasturila konkurenciju kao nekoć Janica!

Image

Američka skijašica Mikaela Shiffrin uvjerljivo je slavila u slalomu Svjetskog kupa u Aspenu.

28.11.2015.
22:50
VOYO logo

Ona je pomela konkurenciju, najbliža 20-godišnjoj Amerikanka bila je Slovakinja Veronika Zuzulova koja je kasnila ogromne 3 sekunde i 7 stotinki. U nekim drugim utrkama, s tim bi se zaostatkom jedva ulazilo u drugu vožnju. Treće mjesto pripalo je Šveđanki Fridi Hansdotter (+3.26). Tako je nekoć do pobjeda u Svjetskom kupu dolazila i naša Janica Kostelić. U ukupnom poretku Svjetskog kupa vodi Shiffrin sa 180 bodova, a druga je Talijanka Federica Brignone sa 160, dok Švicarka Lara Gut ima 150 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skijaši su također na turneji po Sjevernoj Americi, ali su prvo u Kanadi. U prvoj utrci spusta, slavio je Norvežanin Aksel Lund Svindal sa samo jednom stotinkom prednosti ispred Talijana Petera Filla, dok je treće mjesto pripalo Amerikancu Travisu Ganongu (+0.36). Jedini hrvatski predstavnik Natko Zrnčić Dim zauzeo 46. mjesto (+2.96) te je ostao bez bodova.

U ukupnom poretku Svjetskog kupa vodi Svindal sa 107 bodova, slijedi Amerikanac Ted Ligety sa 100, dok Peter Fill i Francuz Thomas Fanara imaju po 80 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo