Otkriven razlog prekida naše sportske bajke!

Samo dan nakon što je objavljen prekid suradnje naše zlatne olimpijke Sandre Perković i njenog trenera Ivana Ivančića otkriven je i razlog tog (ne)očekivanog prekida.

13.2.2013.
11:43
VOYO logo

Već prije par mjeseci se počelo o tome špekulirati, a tada su Sandra i njen trener to oštro demantirali. No, pokazalo se da 'gdje ima dima, ima i vatre'. Definitivno je puklo sredinom siječnja nakon što je naša najbolja sportašica ozlijedila rame. Doktor joj je predložio mirovanje i fizikalnu terapiju, a to se baš nije svidjelo Ivančiću.

"Ivančić je htio da nastavim trenirati, a ja sam bila protiv jer bi moglo doći do napuknuća koje zahtijeva operaciju i godinu dana mirovanja. Nisam atletičarka za bljesak, želim trajati još deset godina", rekla je Sandra i nastavila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivančić nakon Londona gotovo nikad nije bio zadovoljan onime što radim na treninzima, a dozvolite da nakon svih ovih godina i kao olimpijska prvakinja ipak mogu procijeniti neke stvari. Problem s ozljedom nadovezao se na ranije nezadovoljstvo i odlučili smo ići svojim putevima."

Trener je ponudio svoju verziju priče:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što prekidam sa Sandrom koja je ‘glorija’ od atletičarke, ali ne želim raditi s nekim tko ne može tijekom cijele godine ispunjavati ono što tražim, koliko god to bilo zahtjevno. Ona je iznijela svoje mišljenje, ja sam rekao svoje i bolje je da smo sada prekinuli", zaključio je u izjavi za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo