Izbor 11 stručnjaka / Ovi su Hrvati nominirani za najboljeg svjetskog rukometaša

Image
Foto: Marko Lukunic/Vecernji list

Domagoj Duvnjak je nominiran za najboljeg rukometaš na poziciji srednjeg vanjskog, Ivan Čupić za najbolje desno krilo, a Igor Vori za najboljeg pivota. Duvnjak igra u HSV-u, Čupić za poljski Vive Targi Kielce, a Vori u PSG-u.

13.11.2013.
14:08
Marko Lukunic/Vecernji list
VOYO logo

Trojica hrvatskih rukometaša Domagoj Duvnjak, Igor Vori i Ivan Ćupić nominirani su za najboljeg rukometaša svijeta 2013. prema izboru 11 rukometnih stručnjaka iz cijelog svijeta te čitatelja, a u organizaciji uglednog rukometnog web portala Handball-Planet.com.

Jedanaest rukometnih stručnjaka iz Njemačke, Francuske, Španjolske, Srbije, Irske, Argentine, Mađarske, Poljske, Danske, Slovenije i Makedonije iznijeli su danas nominacije. Nominirana su po tri igrača po određenim pozicijama, a među njima su i tri hrvatska rukometaša. Domagoj Duvnjak je nominiran za najboljeg rukometaša na poziciji srednjeg vanjskog, Ivan Čupić za najbolje desno krilo, a Igor Vori za najboljeg pivota. Duvnjak igra u HSV-u, Čupić za poljski Vive Targi Kielce, a Vori u PSG-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji rukometaš svijeta bit će proglašen 2. prosinca, a osim rukometnih stručnjaka kao 12. član žirija o tome će odlučivati i čitatelji. Prošle godine tu je titulu ponio češki rukometaš Filip Jiche.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike