OVO IM SE NE BI DOGAĐALO DA JE BOBAN OSTAO: / Procurilo što sve šef talijanskog velikana nudi Zlatanu da ostane na San Siru

Image
Foto: Profimedia

Nitko u klubu nema takav tretman

4.5.2020.
14:18
Profimedia
VOYO logo

Nakon odlaska ZvonimiraBobana sa San Sira čovjek koji ga je potjerao, IvanGazidis, našao se u problemima. Talijanski mediji dosta su pisali o nezadovoljstvu najveće zvijezde, ZlatanaIbrahimovića, tom odlukom. Govorilo se da je pobijedio, a bilo je govora da zbog toga neće produljiti ugovor. Švedski napadač stigao je u siječnju te je potpisao šestomjesečni ugovor s opcijom produljenja za godinu dana.

Ibrahimović se odmah pokazao kao sjajna investicija jer je razdrmao svlačionicu i postao vođa. Svjesni su u Milanu da im je on itekako potreban pa sada sve rade kako i ga zadržali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimović

Gazzetta dello Sport tvrdi da je izvršni direktor Gazidis voljan izuzeti Ibrahimovića iz plana uštede zbog pandemije koronavirusom kako bi ga nagovorio da ostane. Znači svima će rezati plaće, ali ne u njemu. Gazzetta također dodaje da je napadač blizu odluke da ostane uz naglasak da to prvenstveno ovisi o sportskom projektu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo