wolfsburg dobio herthu / Ozljeda Olića i gol Hrgote u remiju HSV-a

Ivica Olić je započeo utakmicu u sastavu HSV-a, no u 25. minuti je zamijenjen zbog ozljede

22.2.2015.
20:03
VOYO logo

Nogometaši Wolfsburga učvrstili su se na drugoj poziciji njemačkog prvenstva nakon što su u susretu 22. kola pobijedili berlinsku Herthu 2-1, uz dva gola Basa Dosta.

U drugom nedjeljnom ogledu Hamburg SV i Borussia Moenchengladbach su odigrali 1-1, a hrvatski reprezentativac i napadač HSV-a Ivica Olić ozlijedio se u 25. minuti utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg je na krilima sjajnog Dosta stigao do 14. pobjede ove sezone i sada ima deset bodova više od trećeplasirane Borussie Moenchengladbach i osam bodova manje od lidera Bayerna. Dost se upisao u strijelce u 10. i 74. minuti, a pogodak za berlinski sastav zabio je Julian Schieber u 30. minuti. Dost je u posljednja tri ligaška ogleda zabio čak sedam golova, a ukupno 11 ove sezone. Ivan Perišić nije nastupio za Wolfsburg zbog ozljede.

Hamburg SV je odigrao 1-1 protiv Borussia Moenchengladbach ispustivši pobjedu u sudačkoj nadoknadi utakmice. HSV je poveo golom Zoltana Stiebera u 73. minuti, a izjednačio je Branimir Hrgota u drugoj minuti sudačke nadoknade. Ivica Olić je započeo utakmicu u sastavu HSV-a, no u 25. minuti je zamijenjen zbog ozljede. HSV bi pobjedom skočio na 11. poziciju, ovako je ostao 14. mjestu s tri boda više od zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo