JE LI OVO KRAJ SAPUNICE? / Pametniji popušta: Modrić se vratio treninzima Spursa

Zbog ovog Modrićevog poteza, kazna od 80.000 funti zbog neodlaska u Ameriku bit će mu smanjena, a trenersko osoblje napravit će plan ostatka njegovih priprema za novu sezonu u Premiershipu.

24.7.2012.
13:15
VOYO logo

Luka Modrić je ipak poslušao savjet mladog trenera i u utorak poručio upravi Tottenhama kako će početi trenirati. Time je prekinuo sapunicu i popustio nad pritiskom kluba koji mu je  neposlušnost i naplatio.

Hrvatski nogometaš neće otići u Ameriku gdje se ostatak momčadi nalazi na pripremama, već će trenirati individualno u londonskom klupskom kampu.

Zbog ovog poteza će mu kazna od 80.000 funti zbog neodlaska u Ameriku biti smanjena, a trenersko osoblje napravit će plan ostatka njegovih priprema za novu sezonu u Premiershipu.

Novi Tottenhamov trener AndreVillas-Boas je u SAD-a za engleski The Telegraph izjavio:

"Ovako ponašanje nogometaša, koji želi promjenu ili odlazak u drugi klub, nije novost. Mnogi su se tako ponašali. Ali, u ovom slučaju klub prvenstveno mora zaštiti sebe. Zato su uslijedile reakcije po kojima je Modrić kažnjen, jer njegovo je ponašanje napad na klub i disciplinu".

Hoće li Modrić ostati u Tottenhamu i dalje je neizvjesno, no prijelazni rok traje do 31. kolovoza pa može još biti obrata. Osim Reala, za njega su zaintersirani i Manchester United, Chelsea te PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo