roma kiksala / Perišić odigrao cijelu utakmicu u minimalnoj pobjedi Intera, prva pobjeda Juventusa

Image
Foto: AP Images

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić bio je u početnoj postavi Intera i odigrao svih 90 minuta za momčad Roberta Mancinija

20.9.2015.
16:23
AP Images
VOYO logo

U susretu četvrtog kola talijanskog nogometnog prvenstva prvak Juventus je na gostovanju pobijedio Genou 2-0 ostvarivši prvu pobjedu ove sezone.

Juve je u prva tri kola osvojio svega jedan bod i tek je protiv Genoe dočekao prvu pobjedu. Golove za torinsku 'Staru damu' zabili su Eugenio Lamanna (37-autogol) i Paul Pogba (60-11m). Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić igrao je za Juve do 83. minute kada ga je zamijenio Simone Zzaza.

Roma je kiksala odigravši na Olimpicu tek 2-2 protiv Sassuola. Gosti su vodili 1-0 i 2-1, no talijanski doprvak se uspio spasiti poraza. Strijelci za Romu bili su Totti (36) i Salah (49), a za Sassuolo zabili su Defrel (22) i Politano (44). Šime Vrsaljko nije nastupio za goste. 

U ranije odigranom susretu Inter je na gostovanju pobijedio Chievo 1-0 golom Maura Icardija u 42. minuti. Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić bio je u početnoj postavi Intera i odigrao svih 90 minuta za momčad Roberta Mancinija, dok je Marcelo Brozović ušao u 85. minuti umjesto Kondogbije.

Inter je na vrhu ljestvice s maksimalnih 12 bodova, a ovo je već treći put da su "crno-plavi" slavili s minimalnih 1-0. Torino je na drugom mjestu sa 10 bodova, a treća je Roma s osam bodova. Prvak Juventus je na 12. mjestu sa četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo