Sandra Perković u problemima: 'Što me ne ubije, to me ojača'

Najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković u petak će nastupiti na mitingu Dijamantne lige u Glasgowu. Jasno je da će i tom prilikom biti velika favoritkinja za pobjedu.

10.7.2014.
20:57
VOYO logo

Glasgow je deveti ovogodišnji miting Dijamantne lige i peti koji u programu ima žensko bacanje diska. Olimpijska, svjetska i europska prvakinja je pobijedila na sva četiri dosadašnja natjecanja.

"Ukoliko osvojim ovaj miting, osigurat ću i pobjedu u Dijamantnoj ligi. Osjećam se dobro unatoč manjim zdravstvenim problemima. No, tablete će suzbiti bol i nadam se da do petka popodne neću osjećati nikakve probleme. Što me ne ubije, to me ojača", kratko je uoči natjecanja u Škotskoj poručila Perković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskoj bi rekorderki najveća konkurentica u Glasgowu trebala biti nekadašnja svjetska prvakinja Dani Samuels, a osim Australke, na startnoj su listi i Njemica Shanice Craft, Poljakinja Zaneta Glanc, Amerikanka Gia Lewis-Smallwood, Kubanka Yaime Perez, Portugalka Irina Rodrigues i Litvanka Zinaida Sendriute.

Glasgow je dvodnevni miting, a u subotu je na rasporedu i ženski skok u vis u kojem će nastupiti Blanka Vlašić i Ana Šimić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo