CSKA RAZBIO FENERBAHČE / Planinić odnio bodove Giričeku

Image

Moskovljani su u Instanbulu slavili 66-48, Planinić je zabio devet koševa, a Giriček je bio najefikasniji u redovima domaćina sa 13 ubačaja.

29.1.2009.
21:54
VOYO logo

U prvoj utakmici 2. kruga Eurolige, TOP 16, aktualni europski prvak CSKA je na gostovanju protutnjao Istanbulom pobijedivši domaći Fenerbahče 66-48. Hrvatske ljubitelje košarke može radovati povratak Zorana Planinića i Gordana Giričeka u svoje momčadi i njihove solidne partije u ovoj utakmici.

Planinić je za CSKA odigrao 14 minuta te postigao 9 koševa. Gordan Giriček odigrao je svoju prvu utakmicu za Fenerbahçe nakon dugačke pauze zbog ozljede aduktora. Na parketu je proveo 25 minuta, te je s 13 koševa bio najbolji strijelac Fenerbahçea. Iako je dugo pauzirao, u ovoj utakmici je pokazao koliko je važan igrač za momčad trenera Bogdana Tanjevića. Za dvicu je gađao 4-10, za tri poena 1-2, iz slobodnih bacanja 2-2, a imao je i dva obrambena skoka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CSKA je tako pobjedom otvorio natjecanje u H skupini, a u 2. kolu ugostit će na svom parketu Cibonu koja je, podsjećamo, u srijedu u svojoj dvorani pobijedila Montepaschi 88-81. Montepaschi će u Sieni igrati protiv Fenerbahçea u 2. kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo