VOLEJ KAO IZ UDŽBENIKA / Pogledajte novu golčinu Nike Kranjčara!

Image
Foto: PIXSELL

U pripremnom susretu protiv engleskog trećeligaša Leyton Orienta nogometaši Tottenhama slavili su sa 4:1, a hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar, kao i prije nekoliko dana, ponovno je zabio prekrasan pogodak.

30.7.2011.
11:54
PIXSELL
VOYO logo

Harry Redknapp je na stadion Matchroom, dom londonskog trećeligaša Leyton Orienta, poslao kombiniranu momčad u kojoj je bilo i nekoliko istaknutih prvotimaca kao što su Peter Crouch, Steven Pienaar, Sebastian Bassong, Wilson Palacios, Robbie Keane...

Vedran Ćorluka i Luka Modrić nisu bili u kombinacijama za ovu pripremnu utakmicu, ali je ponovno svih 90 minuta odradio Niko Kranjčar.

Baš kao i prije tri dan protiv trećeligaša MK Donsa, opet je bio među najboljima na terenu (u prvom dijelu je uzdrmao i gredu suparničkih vrata), a odličnu partiju začinio je četvrtim pogotkom za Tottenham u 70. minuti.

Bila je to dugačka akcija Spursa koja je rezultirala ubacivanjem pred vrata Leytona. Domaća obrana kratko je odbila loptu točnu na nogu Niki Kranjčaru koji je volejem rasparao suparničku mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo