PROCURILA SNIMKA / Mamić tražio smjenu Šukera: 'On više ne može biti predsjednik. Mijenjajte nešto, jer će vas otpuhnut bura!'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Zdravko Mamić je bio najzaslužniji za dolazak Davora Šukera na čelo HNS-a prije devet godina

26.7.2021.
19:41
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Vrlo brzo, 29. srpnja, održat će se zvanredni izbori u Hrvatskom nogometnom savezu na kojima se očekuje da će za novog predsjednika biti izabran Marijan Kustić i on će na toj poziciji zamijeniti Davora Šukera, koji je predsjednik HNS-a posljednjih devet godina.

Image
PROMJENA NA ČELU HNS-A /

Šuker bez šanse na izborima, svi županijski Savezi stoje iza jednog drugog čovjeka

Image
PROMJENA NA ČELU HNS-A /

Šuker bez šanse na izborima, svi županijski Savezi stoje iza jednog drugog čovjeka

Podsjetimo, početkom lipnja je u Zagrebu održana sjednica Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza na kojem je 29. srpnja određen kao datum izborne sjednice Skupštine. Iako je aktualni predsjednik Davor Šuker tražio da izbori budu održani u prosincu, novi predsjednik će se ipak birati krajem srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Davor Šuker

Šukera će na čelu HNS-a, sada je jasno, zamijeniti sadašnji izvršni direktor Saveza Marijan Kustić koji je dobio podršku svih županijskih Saveza, njih 21, i bit će jedini kandidat za predsjednika. zborna Skupština, dakle, bit će samo formalnost za primopredaju vlasti te će HNS nakon devet godina dobiti novog predsjednika.

Uoči izbora u HNS-u Dnevnik Nove TV objavio je kako je Šukerov odlazak u razgovoru s aktualnim, ali bivšim članovima, Saveza zatražio bivši izvršni čelnik Dinama, dopredsjednik HNS-a i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mijenjajte nešto, poduzimajte...'

Mamić je na snimci kritizirao hrvatske nogometne suce na jednoj utakmici u kojoj je Dinamo po njegovom mišljenju bio oštećen.

"Počnite mijenjati odnos u Savezu, Šuker ne može bit više predsjednik. Šuker ne može bit više predsjednik - završena priča. I to je nedopustivo. U tom filmu više Zdravko ne sudjeluje i ja rastem iz dana u dan. I ja rastem, dolaze pametni i s iskustvom i tako dalje, prema tome, prema tome, neću dozvolit da ono što ste vi stvarali, što sam ja stvarao, što su drugi stvarali da klošari okrutni rasturaju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell/Denis Kapetanovic

Zdravko Mamić

"Dobro znate o čemu ja pričam! Prema tome, to je poziv, gospodo, mijenjajte nešto, poduzimajte, jer će vas otpuhnut bura!", rekao je Mamić, između ostaloga, na toj snimci.

Zdravko Mamić bio je najzaslužniji za Šukerov dolazak na čelo HNS-a prije devet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo