HAJDUK UOČI STANOVA / 'Ponekad nije loše da lupiš u zemlju pa da se znaš podići'

Gost RTL Lige Davor Mladina te stručni komentator Joško Jeličić najavili su u emisiji i posljednju utakmicu 19. kola u kojoj se sastaju Zadar i Hajduk.

9.12.2013.
11:55
VOYO logo

Dvoboj momčadi koje su imale turbulentan tjedan ujedno će biti i posljednja utakmica 19. kola MAXtv Prve lige.

Zadar je prvo ostao bez trenera nakon što je Ferdo Milin ponudio ostavku, no uprava kluba je ipak zadržala mladog stručnjaka u klupi. Hajduk je, pak, u srijedu doživio težak poraz u Kup utakmici protiv Dinama, pa je pitanje kako će Tudorova momčad reagirati u Stanovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Može li šok-terapija utjecati na igrače Zadra?

"Ja mislim da bi prije utjecala jedna dobra plaća da sjedne u vrijeme Adventa. I Hajduk dolazi sa svojim problemima, no Hajduk je favorit iako je u Stanovima uvijek bilo teško. Po redu vožnje, Hajduk bi trebao dobiti, ali dolazi načet nakon odigrane utaknmice u Kupu, no  očekujem da se Hajduk izdigne, pokaže karakter i pobijedi", rekao je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolje jednom izgubiti 5:0, nego pet utakmica po 1:0... ako ćemo tako gledati i malo se našaliti. To mora biti dodatni motiv, nisam naučio gledati Hajduk da gubi takvim rezultatom, ali isto tako znam da ti momci nisu nešto namjerno napravili ili da se nisi dovoljno borili za svoj klub. Očito da se poklopio loš dan Hajduka i ekstra dan Dinama, mislim da će čak to djelovati motivirajuće uoči utakmice u Zadru", komentirao je trener Hrvatskog dragovoljca Davor Mladina.

Što je Tudor mogao naučiti iz ovih utakmica s Dinamo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evidentno je bilo da je Hajduk bio fizički inferiorniji od Dinama, a to je ono što krasi Hajduk... ta agresivnost, borbenost, zalaganje jer istini za volju neku ekstra kvalitetu nemaju, pogotovo za nadmetanje s Dinamo. Bitno je da uprava i navijači stanu iza stožera i igrača jer su oni to zaslužili. To je normalan put odrastanja te mlade momčadi. Naravno, ovo je bilo malo prebolno, ali ponekad nije loše da lupiš u zemlju pa da se znaš podići", poručio je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo