Kakva šteta! Neočekivani kraj naše sportske bajke!

Suradnja između najbolje hrvatske sportašice Sandre Perković i trenera Ivana Ivančića došla je, čini se, do kraja. Najave o pucanju vrhunskog tandema našeg sporta sve su glasnije.

27.12.2012.
10:17
VOYO logo

Osebujni Ivančić odveo je 22-godišnju Sandru do trona. Samo u 2012. godini ona je disk bacila do olimpijskog i europskog zlata, a u Dijamantnoj ligi je upisala samo jedan 'poraz'. Jednom je bila druga, na svim ostalim natjecanjima bila je najbolja.

No očito da u 2013. više neće moći tako lako surađivati. Barem tako najavljuje Večernjak. Zagrepčanka ne misli slijepo slušati i pratiti svog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Može se on ljutiti koliko hoće, ali ja ne namjeravam nakon treninga otići doma i čekati novi trening. Mlada sam, željna ostalih stvari izvan atletike", stoji u Sandrinoj izjavi za Večernji list, a isti izvor donosi i izjavu jednog atletskog djelatnika: "Jednu večer ostao sam dugo sjediti s Ivančićem, koji mi se povjerio da jednostavno dalje više ne može funkcionirati sa Sandrom. On ima svoje metode treninga kojih se Sandra ne želi više pridržavati."

I tako je vrhunski tandem očito stigao do zida. Baš šteta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo