ODSTUPIO Miodrag Božović / Presudili mu loši rezultati: Ćorlukin trener podnio ostavku

Image

Božović se na ovaj potez odlučio dan nakon uvjerljivog prvenstvenog poraza (1-3) u srazu s gradskim rivalom CSKA, a samo deset dana uoči finalne utakmice ruskog Kupa u kojem će se Lokomotiv boriti za trofej protiv Kubana

11.5.2015.
16:40
VOYO logo

MOSKVA - Crnogorski stručnjak MiodragBožović odstupio je s pozicije trenera prve momčadi moskovskog Lokomotiva za kojeg nastupa hrvatski nogometni reprezentativac VedranĆorluka.

Božović se na ovaj potez odlučio dan nakon uvjerljivog prvenstvenog poraza (1-3) u srazu s gradskim rivalom CSKA, a samo deset dana uoči finalne utakmice ruskog Kupa u kojem će se Lokomotiv boriti za trofej protiv Kubana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito je da u ovoj sezoni momčad neće ispuniti cilj koji je pred nju postavljen. Nakon što sam dobro sagledao trenutnu situaciju, odlučio sam odstupiti", izjavio je 46-godišnji Božović za službeni internetski portal ruskog prvoligaša koji je u posljednjih pet prvenstvenih utakmica osvojio samo jedan bod i nalazi se na sedmom mjestu ljestvice s 39 bodova, čak 24 manje od vodećeg Zenita.

Božovićev nasljednik još nije pronađen, a privremeno će momčad voditi njegov dosadašnji pomoćnik IgorČerevčenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo