provjere pred sp / Pripreme u punom jeku: Španjolci svladali Poljsku, Gensheimer torpedirao Čehe

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Osim Hrvatske, i ostale reprezentacije iz naše skupine B jučer su odradile pripremne susrete uoči SP-a u Njemačkoj i Danskoj

5.1.2019.
9:30
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Pripremni susreti za nadolazeću svjetsku smotru u rukometu u punom su jeku. 

Hrvatska je jučer nakon sjajne izvedbe u drugom poluvremenu slavila nad Crnom Gorom u Poreču, a osim izabranika Line Červara, jučer su svoju snagu testirali i naši najveći konkurenti u skupini Španjolci, koji su uz ponešto muka ipak uspjeli svladati Poljake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ovo potpuno drugačija utakmica od one dan ranije protiv Saudijske Arabije. Igrači su bili puno čvršći, stil igre potpuno drugačiji i dobro je da nije sve išlo glatko jer možemo iz toga izvući pouke", istaknuo je nakon susreta Joan Canellas.

Poljaci su izdržali do sredine drugog poluvremena nakon čega je ipak isplivala kvaliteta domaćina koji je odradio sjajan posao u završnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predvodili su ga sa sedam golova Aleix Gomez te sa šest Angel Fernandez. Poljake su predvodili s po šest golova Czuwara i Syprzak.

Tunižani su u pripremnom susretu u Winterthuru svladali Portugal s 31:28 u dosta čvrstom dvoboju sa sedam isključenja s portugalske i pet s tuniške strane. U jednoj od posljednjih pripremnih utakmica uoči odlaska na SP Tunis su s po šest golova predvodili Jihed Jaballah i Mosbah Sanai, a Pedro Portela sa sedam golova bio je prvo ime kod Portugala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz naše skupine pripremne susrete su odigrale i reprezentacije Bahreina, Japana i Makedonije. 

Više čitajte na Sportnet.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HOTEL PORTOFINO
Gledaj od 13.lipnja
VOYO logo