'Ljepotica večeri' / Prvijenac Rebića, Juventusov 30. naslov, Parma u Europa ligi

Image
Foto: AP Images

Rebić je ušao u igru u 77. minuti, a dvije minute kasnije zabio je gol. Šesto mjesto, posljednje koje vodi u Europu osvojila Parma pobjedom protiv otpisanog Livorna 2-0, a Inter je izgubio na gostovanju kod Chieva 1-2, gdje je Mateo Kovačić za milanski sastav igrao do 84. minute.

19.5.2014.
0:30
AP Images
VOYO logo

U susretu posljednjeg kola talijanskog nogometnog prvenstva Fiorentina je u Firenzi odigrala 2-2 protiv Torina, a drugi gol za 'viole' zabio je hrvatski reprezentativac Ante Rebić u 79. minuti.

Bio je to prvijenac mladog hrvatskog nogometaša u Serie A ove sezone. Rebić je ušao u igru u 77. minuti, a dvije minute kasnije zabio je gol. Tragičar utakmice bio je veznjak Torina Alessio Cerci koji je u trećoj minuti sudačke nadoknade promašio jedanaesterac za pobjedu koja bi Torino odvela u Europsku ligu. Bez Europe je ostao i Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu je šesto mjesto, posljednje koje vodi u Europu osvojila Parma pobjedom protiv otpisanog Livorna 2-0.

U ljepotici večeri Napoli je deklasirao Veronu 5-1, a drugo poluvrijeme za pobjednički sastav odigrao je Josip Radošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je izgubio na gostovanju kod Chieva 1-2, a Mateo Kovačić je za milanski sastav igrao do 84. minute.

Nogometaši Juventusa danas su ranije pobijedili Cagliari 3-0 proslavivši 30-ti naslov talijanskog prvaka. Golove za 33. pobjedu torinske 'Stare dame' postigli su Marco Silvestri (8 - autogol), Fernando Llorente (15) i Claudio Marchisio (40).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na putu do naslova prvaka Juve je postavio tri nova talijanska rekorda - osvojio je najviše bodova (102), najviše pobjeda u jednoj sezoni (33), te ostvario svih 19 domaćih pobjeda u sezoni.

Roma je poražena na gostovanju kod Genoe 0-1, a pogodak odluke zabio je Ioannis Fetfazidis u 83. minuti. Za rimski klub je cijeli susret odigrao mladi hrvatski nogometaš Tin Jedvaj, baš kao i Šime Vrsaljko u redovima Genoe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo