25. KOLO BUNDESLIGE / Rakitić pogodio u pobjedi Schalkea

Image

Hrvatski reprezentativac postigao je treći pogodak u 4:1 pobjedi kod Eintrachta, a Koeln našeg trenera Solde remizirao je 1:1 s Bayernom.

6.3.2010.
17:55
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić postigao je pogodak za Schalke u gostujućoj pobjedi 4:1 kod Eintrachta, dok je Koeln našeg trenera Zvonimira Solde kod kuće igrao 1:1 s Bayernom.

Rakitić je igrao cijelu utakmicu, a zabio je treći pogodak za Schalke u 80. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern nije uspio pobijediti Koeln, čak su i gubili 1:0, a zgoditak je nakon 1424 minute "suše" postigao njemački reprezentativac Lukas Podolski. Izjednačio je Bastian Schweinsteiger, dok je Ivica Olić zamijenjen u 56. minuti, a Danijel Pranjić ostao na klupi.

Bayern je s bodom ostao na čelu lige s dva boda više od Schalkea, te tri od Bayera koji sutra igra s Nuernbergom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hamburg je kod kuće porazio Herthu s 1:0 i ostao na četvrtom mjestu, a u toj utakmici je do 64. minute igrao Mladen Perić kojeg je zamijenio Ruud van Nistelrooy.

Werder i Stuttgart su odigrali 2:2, a prvak Wolfsburg je kod kuće porazio Bochum s 4:1, iako je gubio s 1:0 u prvom poluvremenu. U posljednjem dvoboju subotnjeg programa, Borussia iz Dortmunda je na svom Westfallenu svladala imenjakinju iz Moenchengladbacha sa 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo