MORRATIJU JE BILO DOSTA / Ranieri napustio kormilo Nerazzurra

Image
Foto: PIXSELL

"Predsjednik Massimo Moratti i čitav klub zahvaljuju Claudiju Ranieriju na njegovu profesionalizmu, iskrenosti i predanosti u posljednjim mjesecima koje je proveo na čelu momčadi", stoji u Interovu priopćenju.

27.3.2012.
7:25
PIXSELL
VOYO logo

Talijanski nogometni velikan Inter iz Milana smijenio je trenera ClaudijaRanierija dan nakon 0-2 prvenstvenog poraza od Juventusa u susretu 29. prvenstvenog kola, a za vršitelja dužnosti imenovan je dosadašnji član stručnog stožera AndreaStramaccioni.

"Predsjednik MassimoMoratti i čitav klub zahvaljuju Claudiju Ranieriju na njegovu profesionalizmu, iskrenosti i predanosti u posljednjim mjesecima koje je proveo na čelu momčadi", stoji u Interovu priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranieri je preuzeo Inter u rujnu prošle godine umjesto GianPieraGasperinija pod čijim je vodstvom klub vrlo loše krenuo u sezonu. No, nakon kratkotrajnog niza pobjeda, Inter je u posljednjih 13 utakmica pretrpio čak devet poraza, ispao iz Lige prvaka u osmini finala, te je pao na osmo mjesto na ljestvici s čak 10 bodova zaostatka za trećeplasiranim Lazijem koji drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Pod Ranierijevim vodstvom Inter je u 34 utakmice ostvario 16 pobjeda, pet neodlučenih rezultata i 13 poraza u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dvije godine Inter je bio prvak Europe, a u razdoblju od 2006. do 2010. je osvojio pet naslova talijanskog prvaka zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo