ODMOR ZA LUKU / Real kiksao bez Modrića u momčadi

Image
Foto: AP

U nogometnom prvenstvu Španjolske 36. kolo donijelo je tri velika iznenađenja kad je u pitanju vodeći trojac, ali na kraju najmanji je gubitnik ispao Atletico Madrid.

5.5.2014.
7:53
AP
VOYO logo

U subotu su nogometaši Barcelone odigrali 2:2 protiv Getafea, a u nedjelju poslijepodne vodeći Atletico Madrid je u gostima iznenađujuće izgubio od Levantea 0:2, i time je otvorio šansu Real Madridu da se bodovno izjednači s njim ako pobijedi Valenciju, te u srijedu u zaostaloj utakmici - Valladolid.

No, Real je u nedjelju kasno navečer na domaćem terenu protiv Valencije jedva izvukao remi, završilo je 2:2, a izjednačujući pogodak zabio je Cristiano Ronaldo u sudačkoj nadoknadi (90+2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić nije bio u sastavu Reala zbog problema s ozljedom lista koju je zadobio tijekom uzvratnog polufinalnog dvoboja Lige prvaka u kojemu je 'Kraljevski klub' u utorak kao gost svladao Bayern u Muenchenu sa 4:0.

Sevilla je remizirala protiv Villarreala 0:0, a hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je cijeli susret za Sevillu pruživši solidnu partiju. U 20. minuti Rakitić je namjestio stopostotnu šansu Marku Marinu, koji pucao ravno u vratara, a u 56. minuti, nakon Rakitićeva ubačaja, Stephane M'bia glavom je pucao pored gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo