Trener bez milosti / Repeša odrađuje zadnje pripreme, velike uloge Šariću i Hezonji

Hrvatski košarkaši i dalje se spremaju za Svjetsko prvenstvo. Izbornik Repeša u miru odrađuje glavni dio priprema, a veliku ulogu namjenio je mladim zvijezdama Dariju Šariću i Mariju Hezonji.

15.8.2014.
19:00
VOYO logo

Repeša bez milosti. Na treninzima brže, više, jače, jer svi su uvjereni – mogu među četiri najbolja na svijetu.

"Nemamo mi pravo razmišljati drugačije, niti želimo razmišljat. Mi smo letvicu podigli stravično visoko pa ako bude nešto manje, opet će biti bolje. Prema tome, svi su preduvjeti da to bude još i bolje nego što je bilo lani", rekao je Jasmin Repeša, izbornik reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A to znači medalju. Puno će tu ovisiti i o mladima. Barcelonin star Hezonja, koji je prošlih sezona oduševio mnoge Katalonce.

"Želim se stvarno nametnuti sa svojom igrom i kvalitetom da budem u 12. A ne da pod navodnike nekakva mlada zvijezda, talent u usponu i te priče pa da me vodi tamo samo da se pokazujemo 'kao mi imamo budućnost'", rekao je Mario Hezonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budućnost je odavno prestao biti Dario Šarić. On je sadašnjost, jedan od nositelja i to sve bolje prihvaća.

"Bez obzira što imam 20 godina, brišu me iz nekakvog talenta. Već moram biti igrač, moram donositi pametne odluke. Bit na terenu jedan od glavnih igrača", rekao je Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan novi Šarić, ali i jedna nova reprezentacija. Nakon dugo vremena, oko nje vlada pozitiva.

"Ja reprezentaciju kad sam preuzeo prije dvije godine, kad su bile one kvalifikacije, mi smo imali 12 igrača, 13. nismo imali. Znači nije baš bila atmosfera na najvišem nivou. Ali evo, korak po korak, napravili smo da danas zaista imamo jednu sjajnu atmosferu", kazao je Repeša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo od prošle sezone počeli vraćati košarku gdje ona stvarno treba biti. A to je prvo mjesto u Hrvatskoj", rekao je Hezonja.

U tome bi pomogla jedna svjetska medalja. A onda valjda neće morati razmišljati o karijeri u drugom sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo