NIŠTA OD TRANSFERA / Ribery ostaje u Bayernu do 2015.

Image

Za "utjehu" Realu ostaje tek činjenica da će Ribery ugovor ipak potpisati na samom stadionu Bernabeu, uoči finala LP, a nova plaća bi iznosila 10 milijuna eura, najveći iznos koji je ikad dobio jedan igrač Bayerna.

21.5.2010.
9:37
VOYO logo

Franck Ribery će i u sljedećoj sezoni nositi dres muenchenskog Bayerna. Bild piše u petak da su se Bayern i Ribery dogovorili oko produženja ugovora kojim bi Francuz na Muenchen Areni ostao do srpnja 2015.

Za "utjehu" Realu, koji žudi za nogometašem, ostaje tek činjenica da će Ribery ugovor ipak potpisati na samom stadionu Bernabeu, uoči finala, a nova plaća bi iznosila deset milijuna eura, najveći iznos koji je ikad dobio jedan igrač Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern u subotu igra s Interom finale Lige prvaka na kojem neće biti Riberya zbog suspenzije od tri utakmice zarađene crvenim kartonom još u prvoj polufinalnoj utakmici s Lyonom.

Ribery je u Muenchen došao 2007. iz Marseilla, a važeći ugovor istječe 2011. Za 27-godišnjeg napadača veliki je interes pokazivao Real Madrid, te još neki veliki europski klubovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HOTEL PORTOFINO
Gledaj od 13.lipnja
VOYO logo