POVRATAK KUĆI / Ronaldinho, dobrodošao kući!

Nekad najbolji igrač na svijetu, Ronaldinho, vratio se na brazilske travnjake u dresu Flamenga. Oko 40 000 gledatelja na stadionu Enganhao na tribinama je napravilo mozaik "Welcome R10."

3.2.2011.
10:14
VOYO logo

Navijači Flamenga u srijedu su "okupirali" stadion Enganhao kako bi izrazili dobrodošlicu nekad najboljem igraču na svijetu, Ronaldinhu.

Njih preko 40 000 napravilo je mozaik "Welcome R10" za Ronaldinhov nastup na utakmici državnog prvenstva. Kao kapetan momčadi, odveo je svoje igrače do pobjede 1:0 protiv Nova Iguacu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojoj prvoj utakmici nakon dugog vremena, Ronaldinho je ostvario solidan nastup, a navijači vjeruju kako će se kroz par utakmica njegovo igranje samo poboljšati.

Trener Flamenga Vanderlei Luxemburgo također je rekao da će mu dati vremena da uđe u formu. "Ne želim imati prevelika očekivanja jer se od njega uvijek puno očekuje. Sama titula najboljeg igrača svijeta koju je Ronadinho dobio dvaput govori sama za sebe. Pustite čovjeka da igra.", nadodao je Luxemburgo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to Ronaldinhov prvi nastup u brazilskom klupskom nogometu nakon deset godina. Igrao je prije samo za matični Gremio iz Porto Alegrea, iz kojeg je 2001. godine prešao u redove francuskog PSG-a.

Namjera mu je nogometno se preporoditi u Brazilu i spreman dočekati nastup na Svjetskom prvenstvu koje Brazilci organiziraju 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo