Prvi dojmovi iz Rusije / RTL u Rusiji prije reprezentacije: Vatreni će se pripremati u šumskoj idili iznad jezera

Naši prvi dojmovi su da će reprezentacija, u mirnom gradiću okruženom šumom, imati sjajne uvjete

10.6.2018.
19:21
VOYO logo

Put hrvatske nogomente reprezentacije na Svjetskom prvenstvu počinje u ponedjeljak - dolaskom u Rusiju u mjesto Roščino, 60-ak kilometara od Sankt Peterburga.

U šumskoj idili iznad jezera bit će privremeni dom hrvatske reprezentacije. Moderna ArenaRoščino izgrađena je samo za potrebe Vatrenih. Nakon završnog ušminkavanja sve bi trebalo biti spremno za doček izbornika Dalića i njegovih izabranika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamp će premijeru imati sutra u 19 sati kada će hrvatska reprezentacija odraditi prvi trening koji će biti otvoren za navijače. Naši prvi dojmovi su da će reprezentacija imati sjajne uvjete.

Živnuo je tako inače uspavani gradić, a tek pokoji znatiželjnici pitali su o čemu se to točno radi jer, unatoč teškom sporazumijevanju na ne baš dobrom engleskom, o Hrvatskoj ne znaju puno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne trese baš Ruse navijačka groznica, bar ne u Roščinu. Tek zastave dobrodošlice i policija stvaraju dojam da će ondje boraviti Hrvatska. 

Roščino danas broji oko 15 tisuća stanovnika, a služi i kao ljetno odmaralište za građane SanktPeterburga. Gradić je miran i okružen šumom tako da bi boravak reprezentacije trebao proći bez velike euforije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda i bolje. Vatreni su navijački naboj dobili u Hrvatskoj, a sada u miru Roščina treba pripremiti taktiku za velike izazove protiv Nigerije, Argentine i Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo