KAKO DALJE? / Poznato je tko odlučuje o sudbnini Horvata, savez poručio: 'Ovo je neuspjeh, čeka se odluka'

Image
Foto: PIXSELL

Horvat nakon pobjede nad Bahreinom u Malmoeu nije želio odgovoriti na pitanje o mogućoj ostavci. Točnije samo je otvarao usta glumeći da odgovora na pitanje ima li podršku čelnika Saveza.

24.1.2023.
12:24
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija ispala je sa Svjetskog prvenstva, no u centru pažnje još je uvijek ponašanje izbornika Hrvoja Horvata koji je na pitanje o tome hoće li ostati izbornik odgovorio gestikulacijama. O njegovom se ponašanju pred televizijskim kamerama i rezultatima reprezentacije očitovao i Hrvatski rukometni savez.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštovani predstavnici medija,

nakon posljednjeg susreta hrvatske muške seniorske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj i Poljskoj te pobjede nad Bahreinom 43:32, odnosno osvojenog 9. mjesta, Hrvatski rukometni savez obavještava javnost da nije zadovoljan s ostvarenim rezultatom i smatra ga neuspjehom. Minimalni cilj koji je bio postavljen pred izbornika i reprezentaciju bilo je četvrtfinale. Budući da ono nije ostvareno, o statusu izbornika i daljnjem slijedu događaja, Hrvatski rukometni savez čeka očitovanje koordinatora struke Line Červara. Naime, sustav Hrvatskog rukometnog saveza ja postavljen tako da izbornike nacionalnih selekcija predlaže i opoziva koordinator struke, a nakon toga odluku usvaja ili odbija Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza. O svim daljnjim koracima, obavijestit ćemo Vas pravovremeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski pozdrav!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo