Balić poludio na 'dva idiota': 'Već mi je pun kufer svega!'

'Normalno da nije išlo kad te suci kradu, kad se moraš boriti protiv protivnika i ta dva idiota. Sudili su gluposti i idiotarije i meni se to stvarno više ne da. Još od Atene je uvijek isto.

23.1.2012.
9:56
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija je u Novom Sadu protiv Španjolske imala dosad najveću potporu navijača kojih je bilo oko četiri tisuće.

Svi su očekivali nastavak niza pobjeda Kauboja, no Španjolci su imali drukčiji plan te nam zakomplicirali borbu za polufinale. Ivano Balić je nakon susreta bio posebno ljut...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Normalno da nije išlo kad te suci kradu, kad se moraš boriti protiv protivnika i ta dva idiota. Sudili su gluposti i idiotarije i meni se to stvarno više ne da. Još od Atene je uvijek isto. Kad god treba nešto napraviti, evo sudaca. Stvarno mi je već pun kufer svega", izjavio je Balić za 24sata.

Duvnjak je dodao kako je razočaran jer su on i suigrači imali sve u svojim rukama i onda neobjašnjivo stali. Vori smatra kako ne treba raditi tragediju od ovog poraza, a Lacković o Francuzima, s kojima ćemo se sudariti u utorak, izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gadna, gadna, gadna utakmica, s velikom težinom. Nisu u idealnoj formi, ali imaju veliku kvalitetu. Bit će teško", zaključio je Lac.

''To je znak u kojem nema imena i u kojem svi ginu jedni za druge'', pišu Španjolci o svojoj obrani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon junačke borbe i pobjede protiv hrvatskih rukometaša u Novom Sadu španjolski mediji svoju su momčad vinuli u nebesa. Osobito su pohvalili obranu za koju kažu da im je zaštitini znak pa ugledni list Marca piše: ''Obrana u sportu znači solidarnost i požrtvovnost zajedno sa svojim suigračima. Ona znači prijateljstvo, ona znači brak. Ona je sve. Kod Španjolske bi se još moglo nadodati da je to naš brend i zaštitni znak. To je znak u kojem nema imena i u kojem svi ginu jedni za druge. Što god da se dogodi na terenu, obrana je naš ponos'', stoji u tekstu.

22. siječnja: Hrvatska - Španjolska (22:24) 24. siječnja: Hrvatska - Francuska 25. siječnja: Hrvatska - Mađarska

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Španjolska 7, 2. Hrvatska 4, 3. Mađarska 3, 4. Island 2, 5. Slovenija 2, 6. Francuska 2 .

Više o temi: specijal-201102150360004-Europsko prvenstvo u rukometu 2012

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo