Nema tu puno filozofije: Hrvatska ide po zlato na EP!

Hrvatska rukometna reprezentacija na završnim je pripremama za Europsko prvenstvo koje 12. siječnja počinje u Danskoj.

5.1.2014.
11:53
VOYO logo

"Iskoristit ćemo ovih desetak dana da se što bolje pripremimo za Europsko rukometno prvenstvo u Danskoj. Treniramo dva puta dnevno, prijepodne radimo na snazi i izdržljivosti, a poslijepodne na taktici. U sklopu priprema odigrat ćemo dvije kontrolne utakmice protiv reprezentacije Tunisa. Mislim da nam je protivnik po mjeri, ne želim odigrati puno utakmica u sklopu priprema kao neke druge reprezentacije, jer mi imamo svoj način treniranja", rekao je izbornik Slavko Goluža i dodao:

"Što se tiče utakmica protiv Tunisa, nema imperativa pobjede, ali mi u svaku utakmicu ulazimo sa zadatkom, tako ćemo protiv Tunisa isprobati neke stvari i želimo odigrati najbolje što možemo. Nakon utakmica nastavljamo dalje s pripremama u Umagu još tri, četiri dana do odlaska u Dansku te ćemo pojačati intenzitet, da bismo spremni dočekali Europsko prvenstvo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konferenciji za novinare bio je i rukometaš Denis Buntić koji je bez puno filozofiranja najavio pohod na naslov prvaka Europe.

"Atmosfera u momčadi je super, svi su zdravi, super se trenira i ako nastavimo tako, mislim da rezultat neće izostati. Uz malo sreće mislim da bismo u Danskoj mogli osvojiti to zlato", zaključio je Buntić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo