prijenos na rtl-u / Červar protiv Srbije traži vizu za EP, naš sukomentator tvrdi: 'Hrvatska je u ovom trenutku puno bolja'

Kakav bi to rukometni klasik bio bez Gorana Šprema? Iako u bogatoj karijeri, zanimljivo, baš nikada nije igrao u Beogradu, sada će tamo biti kao stručni sukomentator

5.4.2019.
19:49
VOYO logo

Samo je šest dana ostalo do rukometnog klasika, utakmice Srbije i Hrvatske koja se igra u Beogradu, a koju ćete gledati na RTL-u. Červarov popis ozljeđenih danas se produžio za još jedno ime, a osim stanja na terenu, u Savezu brinu i o stanju na tribinama tako da su donijeli odluku - u Beogradu neće smjeti biti hrvatskih navijača.

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju idućeg četvrtka očekuje jedna od onih, uvijek posebnih utakmica. Protiv Srbije u Beogradu. Utakmica na kojoj osim na terenu, napeto zna biti i oko njega, pa su reagirali u Savezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nećemo voditi navijače ni organizirano i minimalan broj članova Upravnog odbora, to jest 3-4 člana Upravnog odbora HRS-a će biti prisutno u Beogradu i isto toliko u Zadru. Znači nastojat ćemo te tenzije smanjiti do minimuma", rekao je dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac. 

Minimum tenzija za maksimum hrvatske izvedbe. Ali ponovno su problem ozljede. Uz Marića i Pavlovića, kojih nema već mjesecima, opet se ozlijedio Cindrić, a neće biti ni Zlatka Horvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovisit će što ne znamo ni vi ni ja pod kojim okolnostima će se ta utakmica igrati. Kako će to uopće izgledati u Beogradu s obzirom da je njima imperativ te pobjede", komentira izbornik Červar. 

Srbi su se zahvalili legendama i potpuno se okrenuli mladima. Prilika za Hrvatsku, jer nakon uvodnih dviju kvalifikacijskih pobjeda protiv Švicarske i Belgije, još dvije bi potpuno riješile priču o plasmanu na EURO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom trenutku Hrvatska je puno bolja, puno kvalitetnija reprezentacija nego što je reprezentacija Srbije i bez obzira što se prva utakmica, to treće kolo igra u Beogradu i onda par dana poslije u Zadru, siguran sam da ćemo nakon sljedećeg tjedna Hrvatsku imati kao sigurnog putnika na iduće Europsko prvenstvo", smatra stručni sukomentator RTL-a Goran Šprem. 

Naravno, kakav bi to rukometni klasik bio bez Gorana Šprema? Iako u bogatoj karijeri, zanimljivo, baš nikada nije igrao u Beogradu, sada će tamo biti kao stručni sukomentator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene lijepe uspomene vežu za Srbiju, imamo ih iz Tunisa tu utakmicu koja nas je odvela u polufinale. Iz Švicarske utakmicu gdje smo ih razbili. Utakmice protiv Srbije su mi uvijek lijepa iskustva, stvarno nemam negativnih i samo neka dečki nastave u istom tom ritmu."

Reprezentacija se okuplja za tri dana, utakmica protiv Srba u Beogradu je tri dana nakon toga. Samo na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo