'Hrvati, dajte prestanite više plakati'

Hrvatska rukometa reprezentacija poražena je u polufinalu EP-a u Danskoj od domaćina 29:27, a priča iz redova Kauboja o katastrofalnom suđenju njemačkog sudačkog para ne jenjava.

25.1.2014.
13:41
VOYO logo

Danski reprezentativci na čelu s izbornikom Urlikom Wilbekom, ali i tamošnji mediji, šokirani su izjavama Slavka Goluže i Igora Vorija koji su suce označili kao ključne figure hrvatskog poraza.

Danski mediji su složni kako je pobjeda zaslužena, te poručuju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvati, dajte prestanite više plakati i optuživati suce."

Najbolji igrač polufinalnog dvoboja Anders Eggert mišljenja je kako suci nisu bili na razini, ali da su u jednakoj mjeri ošteti i jednu i drugu stranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, suci nisu bili na razini polufinala, ali ne mislim da odlučili pobjednika. Utakmica je bila sjajna i s jedne i druge strane, a Hrvati su nezadovoljni jer su izgubili utakmicu, i to je u redu."

Najveća zvijezda danske reprezentacije Mikkel Hansen mišljenja je kako je njegova momčad zbog loših sudačkih odluka mogla izgubiti od Kauboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da njemački suci nisu dobro sudili utakmicu, ali nisu nas pogurali u finale. Pa čak su nas zamalo izbacili iz utrke za zlato. U početku drugog dijela zbog čudne odluke imali smo dva igrača manje kada smo gubili dva razlike, tada se utakmica mogla prelomiti u korist Hrvata, ali sjajni Landin održao nas je na životu. Kasnije kada je utakmica bila pri samom kraju presudio je umor hrvatskih igrača."

Dan poslije pobjede danski izbornik Urlik Wilbek istaknuo je kako je polufinale bila triler utakmica u kojoj su obje momčadi odigrale jako dobru utakmicu, u kojoj su njegovi igrači bili za nijansu bolji i zasluženo se plasirali u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo