Kvalifikacije za EURO / Duvnjak, Štrlek, Šego i Musa kompletirali Hrvatsku, Ivandija poručio: 'U rastu smo'

Od uloge favorita ne bježi ni Domagoj Duvnjak koji će u dvije utakmice sa Srbijom stići do svojeg 190. nastupa za Hrvatsku

9.4.2019.
20:14
VOYO logo

Domagoj Duvnjak, Manuel Štrlek, Marin Šego i Željko Musa posljednji su igrači koje se čekalo za operaciju Srbija. Vremena za pripremu je malo, Hrvatska će već sutra put Beograda, a Červar u misiju kako s desetkovanom ekipom uzeti prva dva od četiri boda koja su potrebna da karta za Euro bude osigurana  već ovog vikenda.

"Vidim da oslobođen će treninga biti Karačić. Znate da tu nema niti Cindrića, Horvata, Pavlovića i Marića. Znači hendikepirani smo dosta međutim trebamo stisnuti zube i pokušati se oduprijeti", rekao je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od posljednjeg susreta prošlo je nešto više od godinu dana. Hrvatska nošena splitskom euforijom nadomoćno je slavila. Bilo je tada 32:22, ali sada Splita nema već je tu Beogradska Arena. I paklena atmosfera u koju neće smjeti hrvatski navijači.

"Srbija je malo pomladila ekipu, mladi momci, sigurno željni dokazivanja i pobjede naročito kada se igra protiv Hrvatski, ali, naravno, mi smo spremni za utakmicu i nadamo se da ćemo jako dobro igrati", rekao je vratar hrvatske reprezentacije Marin Šego.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kada je već teško dobiti igračka pojačanja, jedno trenersko priključilo se stožeru. Iskusni Silvijo Ivandija Červarov je novi čovjek od povjerenja, a svoju domaću zadaću već je obavio.

"Pokazalo se da smo u jednom rastu od zadnjeg prvenstva i da to ide na bolje. Možda je bilo malo oscilacija u nekim nepotrebnim trenucima izgledat ćemo po pristupu vrlo angažirano, motivirani, toga sigurno neće nedostajat. Vidjet ćemo kako će se utakmica razvijati, ali mislim da ćete vidjeti pravu pravu ekipu", rekao je pomoći trener reprezentacije Silvio Ivandija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A od uloge favorita ne bježi ni Domagoj Duvnjak koji će u dvije utakmice sa Srbijom stići do svojeg 190. nastupa za Hrvatsku.

"Smatram da još uvijek imamo jednu jako dobru reprezentaciju. Čeka nas utakmica u Beogradu u četvrtak, neće biti lako naravno. Svi se nadamo da ćemo već ovaj tjedan uzeti ta četiri boda koja bi bila dovoljna za kvalifikacije za svjetsko prvenstvo", rekao je kapetan naše reprezentacije Domagoj Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva dana uoči utakmice, stigla je važna promjena. Utakmica se neće igrati u Pioniru nego u Beogradskoj Areni koja prima 19 tisuća gledatelja. Ali vama, dragi gledatelji, nevažno, jer prijenos uživo je od 17:30 samo na RTL-u.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo