IVAN ČUPIĆ POLETIO ZRAKOM: / Evo zašto svi na prvenstvu bruje o letećem Čupku i njegovu potezu

Image
Foto: Screenshot

Čudesni Čupić se nije predavao i u stilu svjetskih golmana je "poletio zrakom" i sjajno obranio udarac.

15.1.2018.
9:36
Screenshot
VOYO logo

Kauboji su sinoć ispred 11 tisuća domaćih navijača slavili protiv neugodnog Islanda 29-22 u drugoj utakmici skupine A na Europskom prvenstvu koje se igra u Hrvatskoj. Hrvatska je odigrala sjajnu utakmicu i potpuno razbila svog protivnika.

STIVI IZLUDIO KAPETANA ISLANDA: Pogledajte bravuru golmana Hrvatske kojom je bacio u očaj Skandinavce

U susretu je viđeno pregršt sjajnih i atraktivnih poteza, a kao jedan od najboljih dvoboja svakako treba izdvojiti odličan potez Ivana Čupića koji je u stilu vratara odbio loptu daleko od gola, a Hrvatska je tada igrala bez golmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FANTASTIČAN POTEZ IGORA KARAČIĆA: Hrvatski reprezentativac zapanjio Islanđane i komentatora

Dogodilo se to u 45. minuti susreta. Naime, igrali smo s igračem manje pa je izbornik Hrvatske Lino Červar odlučio umjesto golmana uvesti dodatnog igrača u napad. Brzo smo izgubili loptu. Dok smo se mi vraćali u obranu, lopta je već bila u rukama ponajboljeg islandskog rukometaša Arona Palmarssona koji je bacio loptu prema našem praznom golu. No, čudesni Čupić nije se predavao i u stilu svjetskih golmana "poletio zrakom" i sjajno obranio udarac. Tribine Spaladium Arene odmah su se 'zapalile', a Islanđani su mogli samo s nevjericom pratiti događanja na terenu.

Čupkov potez postao je hit na prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo