Slavko Goluža objavio odličnu vijest o Kauboju

17.10.2012.
12:48
VOYO logo

Slavko Goluža izbornik rukometne reprezentacije odredio je 16 igrača za dvije kvalifikacijske utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo 2014. Utakmica sa Slovačkom (31. listopada) igra se u Osijeku, dok je gostovanje u Latviji (3. studenog). Od 15 igrača koji su osvojili broncu u Londonu nema tek Loserta, Balića i Ninčevića. "Balić je kao i Bičanić ozlijeđen, a što se tiče Ninčevića za ovaj ciklus sam odlučio da ga ne pozovem", rekao je Goluža.

Igor Vori je najavio reprezentativnu stanku, a ipak je tu. "Razgovarao sam s Igorom i dogovorili smo se da će odigrati ove utakmice sa Slovačkom i Latvijom", rekao je Goluža, a na upit znači li to da će igrati i na SP-u Goluža je odgovorio da će vidjeti i da to nije isključeno. Izborniku rukometaša svidjela se atmosfera na utakmici nogometaša Hrvatske i Walesa. "Nadam se da će i na našoj utakmici biti jednako dobra", rekao je Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari: Alilović, Ivić Krila: Čupić, Horvat, Štrlek, Batinović Kružni: Vori, Musa Vanjski: Lacković, Gojun Matić, Duvnjak, Kopljar, Buntić, J. Valčić, Vuković

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo