STRUČNI KOMENTAR ZA NET.HR / Igor Vori: 'Tehničke pogreške i nedostatak ideje u napadu na postavljenu obranu koštale su nas pobjede, ali ne treba očajavati. Dečki su sjajni, treba im zapljeskati, ova reprezentacija ima ono nešto. Možemo još do polufinala'

Igor Vori dao nam je stručni komentar utakmice Francuske i Hrvatske na EP-u

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

18.1.2024.
21:05
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija u četvrtak je navečer u Kölnu, na otvaranju drugog dijela EP-a u rukometu, izgubila od moćne Francuske.

Na kraju je bilo 34-32. Ratničku, hrabru, borbenu i dobru utakmicu su odigrali naši. Dominik Kuzmanović je uzeo 13 obrana iz 31 pokušaja, dok je Matej Mandić imao 3 obrane. Zvonimir Srna je zabio 6 golova, Luka Lovre Klarica, Mateo Maraš, Marin Jelinić i Igor Karačić su zabili 4 gola. Dika Mem je predvodio Francuze sa 6 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NITKO KAO ON /

Karabatić je protiv Hrvatske ispisao povijest: Pogledajte trenutak kojim je ušao u besmrtnost

Image
NITKO KAO ON /

Karabatić je protiv Hrvatske ispisao povijest: Pogledajte trenutak kojim je ušao u besmrtnost

Nakon dvoboja, stručni video komentar dao nam je slavni bivši rukometaš Hrvatske, sad trener Sesveta Igor Vori. Vori nam je analizirao i dotaknuo se svih ključnih detalja susreta i pohvalio dečke na EP-u.

'Francuzi su se nudili, ali danas nismo uspjeli iskoristiti odličan dan Kuzmanovića. Danas naša obrana nije bila na željenom nivou. Previše smo golova dobili. I ulazak u drugo poluvrijeme nije bilo na nivou. Otvorila nam se opet prilika, ali izgubili smo dvije lopte. Tehničke pogreške i nedostatak ideje u napadu na postavljenu obranu koštale su nas pobjede, ali ne treba očajavati. Dečki su sjajni, treba im zapljeskati i nije još sve izgubljeno, u igri smo još uvijek za polufinale. Glavu gore, idemo dalje. Turnir je specifičan, čudan, osim Danske nema nekog izrazitog favorita", rekao nam je Igor Vori koji nam je u skoro 17 minuta detaljno objasnio, prokazao i detektirao ključne stvari u igri hrvatske rukometne reprezentacije, ne samo protiv Francuza, nego općenito na turniru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jesmo li limitirani?

"Ne volim spominjati stalno Španjolsku. To je jedna utakmica, kakva se ne igra svaki dan, a ovo je turnir. Svakog dva dana te čeka utakmica nova, nemaš vremena za veselje i razmišljanje što se dogodilo. Mi volimo nakon jedne pobjede biti prvaci, a nakon poraza pokojnici. Ova reprezentacija ima ono nešto, ali treba im dati vremena, pustiti ih. Danas su bili borbeni, ali treba jasno reći da su nas tehničke greške koštale protiv Francuza. Ostali smo bez ideje u napadu, puno smo tražili jedan na jedan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte u priloženom videu gore o čemu smo sve s Igorom pričali.

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Hrvatske na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo