KRALJICA ŠOKA / Hrvatica u najužem krugu kandidatkinja za najbolju vratarku Lige prvakinja: EHF otvorio glasovanje

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
16.5.2022.
19:08
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Rukometna sezona se bliži kraju, a tako se kraju približavaju i europski kupovi. To je vrijeme kada se provode razni izbori za najbolje u protekloj sezoni, a tako je i ovoga puta. Naime, EHF je počeo s izborom najbolje momčadi Lige prvakinja, a birat će se po pozicijama.

U ponedjeljak poslijepodne na službenim Facebook stranicama EHF Lige prvakinja je izašao popis od šest vratarki koje su se našle u užem izboru, a na njemu se našla i hrvatska reprezentativka Ivana Kapitanović koja u tom natjecanju brani vrata francuskog

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkurencija Kraljici šoka je iznimno jaka. Uz nju su se na popisu našle brazilska golmanica iz Krima Barbara Arenhart, Dinah Ecerle koja brani boje Esbjerga, Katerine Lunde iz Vipersa, Laura Glauser iz Gyora te Althea Reinhardt iz Odensea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasovanje putem aplikacije

Iako su sve konkurentice izuzetno kvalitetne vratarke Kapitanović ima i te kako razloga za optimizam. Iza sebe ima fantastičnu klupsku sezonu, a s hrvatskom reprezentacijom je kroz teške kvalifikacije uspjela izboriti plasman na Europsko prvenstvo.

EHF je omogućio da navijači sudjeluju u izboru putem njihove aplikacije tako da i vi možete pomoći Ivani Kapitanović da se okruni titulom najbolje golmanice sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo