IVANO BALIĆ VRAĆA SE NA KLUPU HRVATSKE REPREZENTACIJE: / Prihvatio je vrlo zanimljivu ponudu, dolazi već u travnju

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Podsjetimo, Ivano Balić bio je u kombinacijama za preuzimanje hrvatske rukomete reprezentacije nakon odlaska Line Červara, no HRS je procijenio da je Hrvoje Horvat bolji izbor

22.3.2021.
8:24
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najboljih hrvatskih rukometaša svih vremena Ivano Balić trebao bi se vratiti na klupu hrvatske rukometne reprezentacije kao pomoćni trener, pišu 24sata.

Balić bi uskoro trebao preuzeti funkciju prvog pomoćnika izbornika Hrvoja Horvata te tako rasteretiti Igora Vorija koji u ovom trenutku ima dvostruku ulogu sportskog direktora i pomoćnog trenera u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balić bi svoju novu ulogu trebao prihvatiti i preuzeti na sljedećem reprezentativnom okupljanju u travnju.

Nije postao izbornik

Podsjetimo, Ivano Balić bio je u kombinacijama za preuzimanje hrvatske rukomete reprezentacije nakon odlaska Line Červara, no HRS je procijenio da je Hrvoje Horvat bolji izbor. Baliću je "minus" bio i to što nema završenu odgovarajuću trenersku školu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su ispali iz kombinacija za Olimpijske igre u Tokiju, hrvatska rukometna reprezentacija igrat će na dosta nebitnom EHF Euro Cupu protiv jakih reprezentacija koje su osigurale plasman na EP 2022., a to su Španjolska, Mađarska i Slovačka. Kauboji će na parket ponovno 26. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo