KALEB UPOZORIO NA OZBILJAN PROBLEM S KOJIM SU SE SUSRELI KAUBOJI: / 'Događa se ono što smo mi po prvi put vidjeli u Portugalu 2003.'

Image

Govorio je i o tome koliko nam nedostaju navijači, Duvnjaku i ostalom

21.1.2021.
17:20
VOYO logo

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac Nikša Kaleb javio se u društvu RTL-ovog komentatora Filipa Brkića iz dvorane u Kairu kojoj Kauboji igraju drugu fazu natjecanja.

"Kad se pogleda ova dvorana za 17 000 gledatelja u odnosu na onu za 5000, događa se ono što smo po prvi put vidjeli u Portugalu 2003. Igralište je istih dimenzija ali percepcija prostira je sasvim drugačija. Misliš da ne možeš baciti od gola do gola. Potreba je jedna adaptacija. Trening proje utakmice je dovoljan da se osjeti taj prostor i tvrdoća podloge. Postoje podloge koje odbacuju igrače u zrak, kao odskočna daska djeluju. Sada ih je sve manje ali to su detalji koje gači primijete u svakoj dvorani", pojasnio je Kaleb te je progovorio o Bahreinu i tim putem, upozorio na njihovu prljavu igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo se zamisliti i oko Bahreina ako ne budemo pravi", poručio je. Cijelo javljanje pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugi krug natjecanja Danska je prenijela četiri boda, Hrvatska tri, Katar i Argentina po dva, Japan jedan, a Bahrein nula bodova.

Plasman u četvrtfinale izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo