KARABATIĆ JE VJEČITI RIVAL KAUBOJA, ALI FRANCUZIMA PORUČUJE: / 'Treba vam sat i pol avionom do najljepše zemlje na svijetu'

Image
Foto: AFP

Fantastični srednji vanjski francuske reprezentacije ističe da je ponosni Francuz, ali nije zaboravio svoje podrijetlo

22.1.2018.
16:37
AFP
VOYO logo

Nikola Karabatić redovito puni hrvatske novinske stupce i to zbog dva razloga - otac mu je Hrvat i često je koban igrač za naše Kauboje. Novi okršaj njega i hrvatske rukometne reprezentacije na rasporedu je u u srijedu od 20:30 u odlučujućoj utakmici za naše rukometaše u kojoj će morati tražiti pobjedu.

'Hrvatska i Srbija su sada odvojene, ali meni je to sve isto'

"Nikola Karabatić nije prvi put u Hrvatskoj. Prije devet godina tamo je osvojio Svjetsko prvenstvo s Francuskom koja je u finalu pobijedila domaćina. Ovaj dio Europe je zemlja njegova oca koja mu je u srcu. Zato je toliko hvalio Hrvatsku i govorio koliko je voli prije odlaska u Zagreb", započinje tekst francuski 20 minutes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje što Hrvatska predstavlja za njega odgovorio je sljedeće:

''Od tamo su moji korijeni. Moj otac je Hrvat, majka Srpkinja, ja sam rođen u bivšoj Jugoslaviji. Oni su sad odvojeni, ali za mene je to isto. To su moji korijeni koje volim i poštujem. No ja sam Francuz, ponosan sam zbog toga i to me čini sretnim", rekao je odlični Francuz, pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Prijateljima kažem da je Tajland sra**e'

"Za mene je Hrvatska zemlja godišnjeg odmora. Imamo malu kuću kraj Splita i tamo s roditeljima odlazim vidjeti rodbinu, djeda i baku i prijatelje. Za mene Hrvatska je Dalmacija, Jadransko more i otoci. Uvijek kad pričam s prijateljima, kažem im da posjete Hrvatsku. Oni spominju Tajland ili što ja znam. Kažem im da je to sr***, da imaju sat i pol avionom od Pariza do najljepše zemlje na svijetu i najljepših otoka na svijetu. Zaljubljen sam u Hrvatsku.''

U Hrvatskoj ima mnogo obožavatelja, ali i onih koji ga ne vole:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma to je sve isto. Kad sam na terenu, onda su protiv mene, ali poslije me pitaju za autogram ili fotografiju. Ne zamjeram nikome ništa, to tako ide", rekao je za kraj Karabatić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo