Kielu derbi s HSV-om, Hrvati solidni u porazu

Rukometaši Kiela nastavili su niz pobjeda svladavši u susretu preskočenog 14. kola kao domaćini HSV 30:25. U gostujućim redovima Vori je zabio četiri, Duvnjak tri, a Lacković dva pogotka.

11.12.2011.
23:33
VOYO logo

Kiel je upisao i 16. pobjedu u isto toliko nastupa ove sezone u Bundesligi, a najbolji strijelac domaćih bio je srpski reprezentativac Momir Ilić s 10 golova, od čega čak 8 iz sedmeraca uz stopostotnu realizaciju istih.

Uz Ilića, raspoložen je bio i Filip Jicha s 5 zgoditaka, dok je francuski vratar Thierry Omeyer zaustavio 13 pokušaja momčadi iz Hamburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima HSV-a Hans Lindberg je zabio gol manje od Ilića od čega četiri iz sedmeraca. Drugi strijelac gostiju bio je Igor Vori s 4 gola, jedan manje zabio je Domagoj Duvnjak, a dva puta se u strijelce upisao Blaženko Lacković koji je zaradio i jedno isključenje.

Odličan je na vratima HSV-a bio Bitter s 15 obrana. Inače, gotovo cijeli susret Kiel je bio u prednosti, a prvo vodstvo gostima je donio Duvnjak u 45. minuti. Naš srednji vanjski bio je i posljednji strijelac HSV-a na utakmici. Zabio je za 25:25 osam minuta prije kraja. Dakle, u zadnjih osam minuta niti jednom nisu gosti pronašli put do mreže Omeyera, dok je Kiel pet puta matirao Bittera za konačnih 30:25.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo