POVRATAK NAKON DVIJE GODINE / 'U glavi mi je bila samo jedna misao, ja sam jedini koji zna kroz što sam prošao i ovaj osećaj se ne može objasniti'

Image
Foto: AFP, CHARLY TRIBALLEAU

Luka Stepančić nakon više od dvije godine ponovno je zaigrao rukomet

6.2.2023.
10:50
AFP, CHARLY TRIBALLEAU
VOYO logo

Luka Stepančić zbog niza ozljeda ozbiljan rukomet nije zaigrao više od dvije godine.

Image
NOVI VJETROVI /

Novi izbornik Perkovac najavio je velike promjene: Vraća li se omiljeno krilo?

Image
NOVI VJETROVI /

Novi izbornik Perkovac najavio je velike promjene: Vraća li se omiljeno krilo?

Vratio se u petak na teren u gostujućoj pobjedi njegovog Szegeda 45-28 kod Cegledija s tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako mi je teško opisati osjećaj koji sam imao na ovoj utakmici. U glavi mi je bila samo jedna misao, da se nakon dvije godine vratim na teren i uživam u igri. Ja sam jedini koji zna kroz što sam prošao i ovaj osećaj se zaista ne može objasniti", započeo je Stepančić, prenosi Balkan-Handball, pa nastavio:

"Kada sam dao svoj prvi gol, i tijekom čitave utakmice nakon toga, kad god sam bio na terenu, pokušavao sam ostaviti svoja osjećanja po strani, obraćao sam pažnju samo na igru, napad, obranu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskoristio bih priliku zahvaliti se svima na pomoći i podršci koju sam dobio. Klubu, osoblju akademije, Veri, Đoletu i Bobi, onima koji su pomogli i iz Hrvatske. Bio je dug put do ponovnog dolaska, ali puno dobrih ljudi me podržalo i pomoglo. Sada samo gledam naprijed, nastavit ću vrijedno raditi."

"U utakmici protiv Cagledija, bio je dobar osjećaj čuti navijanje navijača, čuti kako se moje ime proziva nakon mog gola. Bio je to divan trenutak sigurno, i zaista se radujem što ću konačno moći igrati u PICK Areni, sada me ovo puno motivira na poslu, da ponovno mogu igrati pred prepunim tribinama", zaključio je Stepančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka nije za Hrvatsku igrao na posljednjem europskom ni svjetskom prvenstvu, kao ni u kvalifikacijama za olimpijske igre, no 32-godišnjak bi, ako ovako nastavi, mogao biti u kombinacijama novog izbornika Gorana Perkovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo