LUDNICA U NJEMAČKOJ / Marino Marić ima novi klub! Zanimljiv domino - efekt u Bundesligi uzrokovao njegov transfer

Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Magdeburg, jedna od najboljih europskih momčadi posljednjih sezona, ima veljaču iz pakla. Naime, dvojica ključnih igrača Omar Ingi Magnusson i Magnusa Saugstrup doživjeli su teške ozljede te je velikan morao brzo reagirati, a onda je započeo kaos na tržištu u Bundesligi

13.2.2023.
21:32
Slavko Midžor/PIXSELL
VOYO logo

Marino Marić je napustio Leipzig nakon samo pola godine koliko je proveo u 12. momčadi Bundeslige te 33-godišnji pivot Kauboja igrati za Stuttgart.

Njegov transfer je zapravo dio domino-efekta u Bundesligi. Naime, Magdeburg, jedna od najboljih europskih momčadi posljednjih sezona, ima veljaču iz pakla. Naime, dvojica ključnih igrača Omar Ingi Magnusson i Magnusa Saugstrup doživjeli su teške ozljede te je velikan morao brzo reagirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo su doveli Crnogorca Vladana Lipovinu da zamjeni Magnussona, a potom su iz Stuttgarta doveli Oscara Bergendahla kako bi uskočio na Saugstrupovu poziciju.

Takav potez Magdeburga natjerao je Stuttgart da traži zamjenu za Bergendahla te su je oni našli u našem Marinu Mariću. Inače, Marić je s Kaubojima osvojio dvije europske medalje na prvenstvima 2016. i 2020..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marić je osam godina igrao za Meslungen, a prije pola godine je prešao u Leipzig. Sad je opet promijenio klub za koji će biti vezan ugovorom do 2024. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo