'Kako se Danci nisu bunili protiv nas kad su dobili sedam razlike?'

Desetkovana hrvatska rukometna reprezentacija stigla je u ponedjeljak ujutro u Zagreb, a na Plesu je za Sportski.net o čudnom finalu SP-a progovorio naš vratar Mirko Alilović.

28.1.2013.
14:00
VOYO logo

Španjolska je u finalu pregazila Dansku s povijesnih 15 golova razlike, što je najveći poraz u povijesti završnica svjetskih prvenstava. Pojavile su se čak i sumnje da se radilo o 'rukometnoj kuhinji' s obzirom da se sljedeće godine Europsko prvenstvo igra u Danskoj, ali sve su to samo priče.

Navodno im nakon finala nije pasao i težak i naporan sustav natjecanja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma daj, nisu se bunili protiv nas kad su nas dobili sedam golova razlike. Bune se sad kad su ih ovi pregazili s 15. To me iznenadilo. Očekivao sam tvrdu utakmicu, ali Danci se nemaju šta buniti na umor. Španjolci su bili bolji, kao što su Danci bili bolji od nas", pomalo je revoltirano izjavio Mirko Alilović, kojega smo 'ulovili' dok se pozdravljao s navijačima na Plesu.

O tri hrvatske brončane medalje već je sve rečeno, ali zaključak je – treba biti ponosan!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tri puta potvrditi da smo među četiri najbolje reprezentacije na svijetu, to do sada još nitko nije napravio. Možemo biti ponosni. Šteta zbog izgubljena tri finala, šteta zbog te medalje koja nije sjajnija, no što je tu je. Trebamo biti ponosni i zadovoljni, doći će i to natjecanje na kojem ćemo prelomiti i uzeti to zlato", zaključio je jedan od najboljih vratara SP-a.

specijal-201301070685004-SP u rukometu 2013

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike