RIJEŠENA PLINARSKA DRAMA: / 'Igrači su me molili, odlučio sam im dati još jednu šansu'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Trener rukometša Zagreba Veselin Vujović podnio je ostavku nakon poraza protiv Bešiktaša (30:32), no Uprava kluba nije ju prihvatila.

26.10.2015.
14:01
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Vujović je bio silno razočaran lošom igrom kod najslabije momčadi u skupini A Lige prvaka.

"Nakon poraza od Bešiktaša osjećao sam se izdanim i ostavljenim od strane igrača. Smatrao sam da bi moj odlazak mogao biti pozitivan signal mojim igračima za koje tvrdim da imaju veliku kvalitetu. Činilo mi se da bi ih moja ostavka mogla probuditi i da bi Zagreb nakon mog odlaska mogao postizati dobre rezultate", kazao je trener Vujović i pojasnio zašto je promijenio svoju odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini kiks bio je Istanbul

"Prvi od razloga je svakako razgovor s dijelom igrača koji su me i u ime cijele ekipe molili da im dam drugu priliku i koji su rekli da je poraz u Istanbulu bio sam jedan loš dan, odnosno kolektivno loš trenutak naše ekipe. Također, uvidio sam da smo u godinu i nešto dana otkako sam ovdje imali tek jedan pravi kiks, odnosno samo jednu utakmicu koju smo morali dobiti a koju smo izgubili. To je upravo ova u Istanbulu ali shvatio sam da omjer od deset sjajnih utakmica koje smo imali i jedne loše ne može biti razlog da odem. Igračima sam rekao da ću im pružiti još jednu šansu, ali da ovakav način igranja i ovakav poraz kakav nam se dogodio protiv Bešiktaša sigurno neću više tolerirati. Na kraju mogu potvrditi da ostajem trener PPD Zagreba", zaključio je Vujović.

Dolaze tri pojačanja

Krivicu su preuzeli igrači, klub je želio zadržati trenera i obećao mu da će dobiti tri pojačanja za nastavak sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo