Prekrasna sportska priča koja dira u srce

Hrvatska muška rukometna reprezentacija ponovno je pokazala svoje veliko srce te se uključila u humanitarnu akciju za Emu Colner, sedmogodišnju djevojčicu koja boluje od cistične fibroze.

7.4.2014.
14:22
VOYO logo

Naši su se reprezentativci, koji su proteklog vikenda u Švicarskoj sudjelovali na turniru u povodu 60 godina Švicarskog rukometnog saveza, zajedno sa stručnim stožerom odrekli dnevnica i prikupili 32 tisuće kuna za Emu.

Novac je već uplaćen na Emin račun, a izbornik Slavko Goluža i dvojica reprezentativaca u utorak će u 10 sati posjetiti Emu u Osnovnoj školi Ljubljanica i pokloniti joj dres hrvatske reprezentacije. Humanitarnu akciju za Emu pokrenula je Osnovna škola Ljubljanica, u kojoj Ema pohađa prvi razred. Cistična fibroza od koje Ema boluje nasljedna je bolest koja znatno skraćuje život, i koja zahvaća žlijezde s vanjskim lučenjem te tako oštećuje mnoge organe, a najviše plućni i probavni sustav. Emi je potrebno kupiti Vest aparat, koji jedini u svijetu pouzdano omogućuje čišćenje dišnih puteva i samim time bi omogućio bezbolnije Emino djetinjstvo i odrastanje. Cijena aparata je oko 120 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo