Veliko razočaranje u BiH: 'Ovo je katastrofa!'

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine katastrofalnim je porazom okončala debitantski nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

27.1.2015.
21:02
VOYO logo

U utakmici za 19. mjesto Rusija je pregazila naše susjede sa 14 golova razlike i nanijela im rekordni poraz na prvenstvu - nitko do sada u Kataru nije primio toliko golova.

'Katastrofalna igra i danas, kao i jučer', komentirao je desni bek Dejan Malinović koji je bio najbolji igrač BiH na prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo puno ozlijeđenih igrača, sve se svelo na nas 6-7 koji smo bili vrlo umorni. Mislim da je to bio glavni razlog, nismo imali mogućnost rotacije. U drugom poluvremenu odigrali smo katastrofalno", prenosi portal Sport.ba Malinovićevu samokritiku.

Kapetan Muhamed Toromanović se prisjetio dobrih igara u skupini, ali i ispričao navijačima, svjestan da je ukupni dojam na kraju - teški podbačaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/a9QFVpPvSog Kako je pokradena BiH

"I ostale reprezentacije su imale problema, doduše one imaju veći širinu u igri, veći izbor igrača. Pozitivna stvar je što su mladi igrači dobili i iskoristili šansu, posebno Malinović koji je odigrao sam na desnom beku. Tako da sa četiri utakmice u grupi možemo biti zadovoljni, izgubili smo ih, ali sami sebe smo pobijedili. Moram reći da tu ima dosta novih navijača, koji nisu bili tu kada smo igrali kvalifikacije. Ja im se izvinjavam za ove tri utakmice, znam da je to izgledalo vrlo loše, ali teško je bilo motivirati ekipu", zaključio je kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BiH je na svom prvom velikom natjecanju zauzela 20. mjesto od 24 ekipe. U našoj grupi B odigrala je pet utakmica (jedna pobjeda i četiri poraza), a potom upisala dva spomenuta teška poraza protiv Bjelorusije i Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo