Hrvati idu po neostvareni san: 'Nitko ga ne želi više od nas'

'Mogu reći da ćemo ostaviti srce na terenu i dati sve od sebe. Važan faktor će biti i sreća.

23.1.2014.
19:24
VOYO logo

"Treba smanjiti euforiju. Ostali smo među četiri najjače momčadi, ne samo u Europi, nego i u svijetu i sigurno neće biti lako. Dance respektiramo, ne samo zbog njihove snage, nego i zbog njihovog osmog igrača – publike. No, imamo i mi svojih aduta o kojima ne bih govorio. Mogu reći da ćemo ostaviti srce na terenu i dati sve od sebe. Važan faktor će biti i sreća. Danci će imati veliku podršku s tribina, no i naši su navijači uvijek srcem uz nas i to nam je dodatna snaga. Nije tajna da nama u kolekciji nedostaje samo zlato i vjerujte da ga nitko ne želi više od nas. Učinit ćemo sve da ostanemo na putu prema finalu. Atmosfera u momčadi je OK, ozljeda, zasad, nema", izjavio je izbornik hrvatske reprezentacije Slavko Goluža.

Mikkel Hansen, najveća zvijezda u danskoj svlačionici, bit će spreman za polufinalnu utakmicu s Hrvatskom. Hansen je zbog problema s tetivom preskočio utakmicu s Islandom, no polufinale ne želi propustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni nije problem igrati svaki drugi dan. No, problem je kad sjedim 20 minuta, a onda moram ući u igru."

Hansen odlično poznaje Igora Vorija, Jakova Gojuna i Marka Kopljara s kojima dijeli svlačionicu u PSG-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/GYfK7U9xRmk Prisjetite se sraza Danske i Hrvatske u prošlogodišnjem polufinalu SP-a

"Vori je odličan igrač, koristan je u obrani i napadu. Koriste ga većinu vremena. Gojun je sjajan branič, kao da je građen od čelika."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danska će protiv Hrvatske imati fantastičnu podršku.

"Svi želimo igrati protiv najboljih reprezentacija. U polufinalu ćemo nastupiti ispred 14.000, 15.000 navijača i ne možete se ne radovati takvoj utakmici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo