Ovo neće dobro proći u Hrvatskoj: 'Francuska i Danska imaju prednost'

Rukometne legende ovih dana ponovno dobivaju svoje zasluženo mjesto na naslovnicama, a jedan od njih zasigurno je Stefan Lövgren, legendarni srednji vanjski zlatne švedske reprezentacije.

25.1.2015.
18:22
VOYO logo

Reprezentacija koja je harala devedesetih godina prošlog stoljeća i početkom ovoga, dobiva čini se, prave nasljednike.

Pomlađena Švedska pokazala je puno na prvenstvu u Kataru, ali problemi su počeli kad se ozijedio alfa i omega te momčadi Kim Andersson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, igramo dobro, ali nam se pojavio i veliki problem s Kimom Anderssonom. Osim toga posebno mi je žao što nismo ovdje mogli doći kompletni s Kimom Ekdahlom du Rietzom i Jimom Gottfridssonom iz Löwena i Flensburga, jer bismo onda mogli reći da je to to. Zasad je dobro, no za konačnu ocjenu je prerano", izjavio je Lövgren u razgovoru za Sportske novosti.

//www.youtube.com/embed/z1RGeY_KSlQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, morao je odgovoriti i na glavno pitanje - to su za njega veliki favoriti SP- u Kataru. Hrvatskim navijačim neće se svidjeti odgovor 45-godišnje švedske legende.

"Bez obzira na dosadašnje izvedbe koje sugeriraju suprotno, mislim da su Francuska i Danska u prednosti nad Hrvatskom i Španjolskom, te da su to najveći favoriti. Imam još dva iz prikrajka, to su Poljska i Njemačka iako je došla s wild cardom", otkrio je slavni Šveđanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo