STRUČNJAK IZ BiH ZBOG HRVATSKE RAZVALIO SUCE: / 'Ono je bila farsa i očigledna pljačka, Červar je apsolutno u pravu'

Image
Foto: AFP

Ne smiruju se reakcije na istup hrvatskog izbornika na SP-u.

23.1.2019.
16:50
AFP
VOYO logo

Hrvatski izbornik Lino Červar grmio je nakon poraza od Njemačke te se žestoko obrušio na danski sudački par.

"Ovo je bila pljačka koju je vidio cijeli rukometni svijet. Oni i Danci su nam oteli prvenstvo 2008., 2009. i 2010. Mi smo zaslužili pobjedu. To treba javno reći bez da se itko uvrijedi da amateri suci odlučuju o našim sudbinama. To je nedopustivo. Ne može ovakav njihov nasilnički nastup oduzeti nama pobjedu. Mi smo jučer loše igrali, a danas smo ih nadigrali. Ovo je nedopustivo. Mi građani Hrvatske moramo se boriti za dostojanstvo i ne dopustiti da nas se krade javno", poručio je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši direktor reprezentacije BiH Gordan Muzurović prokomentirao je za Radiosarajevo.ba događanja u Kölnu te se složio s hrvatskim izbornikom.

Slučaj Nuić

"Vidna je paralela s događajima koji se vežu za reprezentaciju Slovenije svojevremeno, našeg slučaja 'Nuić' i konačno farse i zaista očigledne pljačke prema reprezentaciji Hrvatske na utakmici protiv Nijemaca", počeo je Mazurović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

BiH ŽESTOKO KAŽNJENA: Zbog nevjerojatnog propusta ostali bez borbe za SP

Image

BiH ŽESTOKO KAŽNJENA: Zbog nevjerojatnog propusta ostali bez borbe za SP

Suci gospodari rukometa

"U pravu je izbornik Lino Červar kada također kaže da nas sve promatraju kao neodgojene, čak i kada na najlegalniji način pokušamo ostvariti svoje pravo! Jednostavno, rukomet gubi bitku na parketu gdje mu je i mjesto i prepušten je bjelosvjetskim amaterima i zlonamjernicima poput sudaca koji postaju gospodari rukometa uz pokroviteljstvo delegata sa sumnjivim namjerama, koji su ogledalo određenih birokratskih moćnika", dodao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stoga je ljudski reagirati i dati podršku Červaru i ostalim iz hrvatske reprezentacije, baš kao što je to uradio kada smo mi u pitanju u slučaju 'Nuić' i tadašnji izbornik slovenskog nacionalnog tima, veliki sportaš Veselin Vujović. Jer, svejedno je i ako šutimo ili reagiramo za tamo neke administrativce ćemo svakako biti neodgojeni, kako Lino reče!”, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo