SVI U ARENU: / "Ova je utakmica za nas biti ili ne biti"

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

"Utakmica protiv Beşiktaşa je biti ili ne biti", izjavio je u utorak trener Prvog plinarskog društva Zagreb Veselin Vujović uoči susreta 9.

24.11.2015.
15:20
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

"Utakmica protiv Beşiktaşa je biti ili ne biti. Kada smo igrali u Turskoj, bili smo smatrani favoritima, ali smo imali nekih problema nakon tog poraza. Sada se nakon dva poraza od Flensburga moramo izboriti za petu ili šestu poziciju koja vodi u drugi krug i moramo pobijediti Beşiktaş", kazao je Vujović, dodavši kako situacija s ozlijeđenima u momčadi nije sjajna.

Utakmica polusezone

"Onima koji su bili ozlijeđeni prije Flensburga pridružio se i Kontrec koji ima kontuziju rebra i lakta. Ne znam hoće li biti u sastavu za utakmicu u četvrtak. No, ostali igrači i mi u stručnom stožeru smo svjesni da, ako želimo ostvariti dobar plasman i pokazati kakvu kvalitetu imamo, moramo pobijediti Beşiktaş", naglasio je trener Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Veselin Vujović

Na konferenciji za novinare je uz Vujovića bio i igrač Dobrivoje Marković koji je također naglasio važnost ove utakmice.

"Ovo je za nas utakmica polusezone, moramo pobijediti Beşiktaş i nakon toga imamo tjedan dana da se spremamo za Wislu i borbu za peto mjesto", kazao je Marković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo